اقامت ترکیه

اقامت ترکیه

کلیه اطلاعات این راهنما و ﴿ اقامت ترکیه با خرید خانه ﴾ به روز بوده و بر اساس اخرین  تغییرات قوانین در اداره مهاجرت ترکیه به روز رسانی میشود
 
اقامت از طریق خرید ملک در ترکیه
 
اتباع خارجی که اقدام به خرید ملک درترکیه می نمایند درمرحله اول حداکثر دو ساله سپس حداکثر سه ساله قادر به تمدید اقامت خود خواهند بود و پس از 5 سال قادر به اخذ تابعیت و پاسپورت ترکیه خواهند شد.
قانون اعطای اجازه اقامت به اتباع خارجی در قبال خرید املاک و مستغلات در ترکیه  در مورخه 11.04.2013 پس از انتشار در روزنامه رسمی دولت ترکیه لازم الاجرا اعلام شد. مطابق این قانون که حمایت از تجارت بین المللی و سرمایه گذاران خارجی نام دارد  در روزنامه رسمی دولت در مورخه 11.04.2013 منتشر شد است، اتباع خارجی که اقدام به خرید املاک و مستغلات و یا اقدام به سرمایه گذاری ملکی و یا تجاری در ترکیه مینمایند در مرحله اول حق اخذ اجازه اقامت  برای حداکثر دو سال را خواهند داشت. درسیستمی که در گذشته برای این دسته از سرمایه گذاران در حال اجرا بود، این زمان بین 3 الی 6 ماه بود که به عنوان بزرگترین مانع جهت خریداران ملک در ترکیه بشمار میرفت و با تصویب و شروع به اجرای این قانون، مانع موجود از میان برداشته شد.مطابق قانون جدید این سرمایه گذاران خارجی املاک و مستغلات، در پایان هر دو سال اقامت در صورتی که همچنان مالک ملک خود در ترکیه باشند حق تمدید اجازه اقامت خود را مجددا خواهند داشت. همچنین این سرمایه گذاران پس از پنج سال اقامت ، قادر به اخذ تابعیت ترکیه خواهند شد .
 
 
 
اقامت از طریق ثبت شرکت در ترکیه  ﴿ اقامت کاری ﴾
 
با ثبت شرکت در ترکیه سهامداران شرکت  میتوانند با اخد اجازه کار، ابتدا اقامت و اجازه کار یک ساله ترکیه  سپس اقامت و اجازه کار دو ساله ترکیه و در مرحله سوم اقامت و اجازه کار سه ساله ترکیه دریافت نمایند.  این سهامداران  همچنین  میتوانند برای منسوبین درجه یک خود  نیز اقامت یکساله ترکیه دریافت نمایند. صاحبان شرکت  در صورت برآوردن شروط  لازم  پس از 5 سال اقامت مستمر در ترکیه (که در این مدت نباید درهر سال بیش از چهار ماه  خارج ترکیه بسر برده باشد) میتواند تقاضای تابعیت ترکیه  و به تبع آن پاسپورت ترکیه  نماید.
 
 
اقامت از طریق استخدام در ترکیه
 
با استخدام در یک شرکت ترک، فرد خارجی میتواند اجازه کار و به تبع آن اقامت ترکیه دریافت نماید. شرکت ترک باید شروط لازم برای این استخدام را دارا باشد. یکی از این شروط این است که  شرکت ترک در ازای استخدام هر خارجی باید  5 پرسنل رسمی ترک را در استخدام خود داشته باشد و حق بیمه این افراد را پرداخت کند.
 
 
اقامت دانشجویی در ترکیه
 
برای گرفتن این نوع اقامت اخذ پذیرش از یکی از دانشگاههای ترکیه و ارائه مدارک مورد درخواست دانشگاه ، الزامی می باشد . پس از اخذ پذیرش از دانشگاه ترکیه، اداره مهاجرت به شما اقامت دانشجوئی ترکیه با اعتبار یکساله میدهد که تا زمان اتمام تحصیل
قابل تمدید می باشد
 
 
اخذ اقامت از طریق ازدواج با شهروند ترک
 
در این صورت فرد، اقامت یک ساله دریافت مینماید. این اجازه اقامت ترکیه هر سال تمدید میشود و پس از سه سال از تاریخ ازدواج فرد میتواند تقاضای تابعیت ترکیه را نماید. روند قبول تابعیت  وی و گرفتن پاسپورت ترکیه توسط متقاضی حداقل یکسال از تاریخ تقاضای تابعیت ترکیه بطول میانجامد. مهمترین فاکتور در این مورد واقعی بودن این ازدواج است
 
 
چهار روش اخذ فوری پاسپورت ترکیه
 
1- سرمایه گذاری به مقدار 2 میلیون دلار
2- خرید اموال غیر منقول (ملک و خانه) به ارزش 1 میلیون دلار
3- افتتاح حساب سپردۀ بلند مدت 3 ساله به ارزش 3 میلیون دلار
4- ایجاد استخدام برای 100 نفر شهروند ترکیه
 
 
 
 برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه اقامت ترکیه میتوانید به سایت رسمی اداره مهاجرت ترکیه مراجعه فرمایید این سایت به ۵
زبان ترکی , انگلیسی , المانی , فرانسوی و عربی میباشد
 
www.goc.gov.tr/main/En_3
 
 
 


این صفحه را منتشر کنید



© 2010-2018 Antalya Estate - All rights reserved.
Web Tasarım Medyalab