اقامت و پاسپورت کشورهای خارجی برای اتباع ایرانی

اقامت و پاسپورت کشورهای خارجی برای اتباع ایرانی

در سالهای اخیر با توجه به شرایط سیاسی و اقتصادی موجود در بسیاری از کشورهای خاورمیانه از جمله ایران، درخواست اقامت و پاسپورت کشورهای خارجی برای اتباع ایرانی افزایش یافته است.

در این میان کشورهای همسایه مانند ارمنستان، ترکیه و آذربایجان نیز جزو انتخاب های مهم ایرانیان بوده است؛

این مورد در خصوص کشور ترکیه پس از برتری اقتصاد ترکیه بر اروپا و اعطای امتیاز شهروندی به خریداران خارجی املاک در ترکیه افزایش داشته است.

در ادامه، به شرح شرایط دریافت اقامت و پاسپورت کشورهای خارجی برای اتباع ایرانی میپردازیم.

در ادامه، به توضیح دریافت اقامت و پاسپورت پرطرفدارترین کشورهای خارجی برای ایرانیان می‌پردازیم.

اقامت و پاسپورت استرالیا

در تاریخ 19 ژوئن 2018 سفارت استرالیا در تهران بسته شد.

از این تاریخ اتباع ایرانی برای دریافت ویزای این کشور باید به سفارت های آن در سایر کشورها از جمله لبنان مراجعه نمایند.

دریافت اقامت استرالیا

بهترین راه برای مهاجرت به این کشور از طریق کار است و مهمترین شرایط موجود برای مهاجرت به استرالیا و دریافت اقامت آن از طریق کار، به شرح زیر است:

  • حداکثر 49 سال سن داشته باشید!
  • داشتن حداقل یک مدرک تحصیلی معتبر
  • داشتن سابقه کار
  • داشتن مدرک زبان  (IELTS)

برای دریافت اقامت تحصیلی نیز علاوه بر گرفتن پذیرش از یک دانشگاه باید مبلغی پول در حساب خود داشته باشید؛ این مبلغ به شرح زیر است :

  • 20290 یورو برای هر دانشجو
  • 7100 یورو به ازای داشتن همسر
  • 3040 یورو به ازای هر فرزند

دریافت پاسپورت استرالیا

گرفتن تابعیت استرالیا پروسه ای زمانبر اما ارزشمند است.

برای دریافت تابعیت کشور استرالیا از 3 طریق میتوان اقدام نمود: تولد در این کشور، تولد یکی از والدین در این کشور و یا ازدواج با یکی از اتباع استرالیا.

همچنین افرادی که به استرالیا مهاجرت کرده‌اند، پس از 4 سال و در صورتی که در این مدت بیش از 12 ماه از خاک استرالیا خارج نشده باشند، میتوانند برای دریافت تابعیت و پاسپورت استرالیا اقدام کنند.

برای دریافت این نوع از تابعیت یک آزمون با نام آزمون شهروندی نیز از فرد گرفته میشود.

افرادی که تابعیت استرالیا را دارند، میتوانند از طریق ادارات دولتی مربوطه، برای دریافت پاسپورت این کشور اقدام کنند.

پاسپورت استرالیا دارای تکنولوژی چیپست (Chipset) در وسط صفحات آن است که برای ورود و خروج به کشور از آن استفاده میشود؛ همین تکنولوژی سبب شده تا اعتبار این پاسپورت برخلاف بسیاری از کشورها که 5 ساله است، 10 ساله باشد.

اقامت و پاسپورت ایتالیا

ایتالیا یکی از کشورهایی است که برای تحصیل و همچنین دریافت ویزای شینگن مقصد بسیاری از مهاجران از سراسر دنیا از جمله ایرانیان است.

پس از امکان لغو ویزای شینگن برای ترکیه مهاجرت از طرف اتباع ترکیه به این کشور نیز افزایش داشته است.

راه های اصلی مهاجرت و اقامت در ایتالیا به شرح زیر است :

  • تحصیل
  • کار
  • ازدواج
  • سرمایه گذاری

دریافت اقامت ایتالیا

برای تحصیل در این کشور باید ابتدا نسبت به دریافت پذیرش از یکی از دانشگاه های آن اقدام نمایید؛ برای این مورد نیز به صورت عمومی باید دارای مدرک دیپلم باشید.

پس از تحصیل برای دریافت اقامت باید مشغول به کار شوید، کارآفرینی کنید و یا با یکی از تبعه‌ی این کشور ازدواج نمایید.

کار در ایتالیا به آن سادگی که به نظر میرسد، نخواهد بود و الویت برای دریافت کار توسط مهاجرین با افرادی است که در ایتالیا یا یکی از کشورهای اروپایی تحصیل کرده باشند.

اقامت از طریق ازدواج، نیز یکی دیگر از راه های دریافت اقامت ایتالیا است که برای انجام آن باید با یکی از تبعه‌ی این کشور ازدواج کنید و حداقل 2 سال در خاک ایتالیا زندگی نمایید.

شایان ذکر است که در صورت داشتن فرزند مشترک این زمان به یک سال و نیم کاهش می‌یابد.

تا قبل از سال 1983 زنان خارجی که با مردان ایتالیایی ازدواج میکردند، بدون محدودیت زمانی اقامت این کشور را دریافت می‌نمودند؛ اما پس از این تاریخ شرط 2 سال زندگی مشترک فارغ از جنسیت شخص خارجی، به این قانون اضافه شد.

راه دیگر دریافت اقامت ایتالیا، سرمایه گذاری و ثبت شرکت در این کشور است؛ در این خصوص باید مراحل حقوقی و شرایط را به دقت طی نمایید تا از هر گونه کلاهبرداری در امان باشید.

یکی دیگر از راه های دریافت تابعیت و اقامت ایتالیا مانند تمام کشورهای اروپایی دیگر، داشتن پدر یا مادر ایتالیایی و یا تولد در خاک ایتالیاست.

در خصوص تولد فرزند در خاک این کشور باید بدانید در صورتی که والدین هر دو غیر ایتالیایی باشند و تابعیت مشخص کشور دیگری را داشته باشند، اقامت به والدین تعلق نمی‌گیرد.

فرزند متولد شده نیز باید تا قبل از رسیدن به سن قانونی حداقل دو سال کامل را در خاک این کشور زندگی کند.

دریافت پاسپورت ایتالیا

در نهایت، با هر یک از راه های مهاجرت که به ایتالیا رفته باشید، پس از 10 سال زندگی در این کشور و در صورتی که در این مدت جرمی مرتکب نشده و توان مالی کافی برای ادامه‌ی زندگی را داشته باشید، میتوانید جهت اخذ اقامت دائم اقدام نمایید.

پس از دریافت تابعیت ایتالیایی، افرادی که تمایل به دریافت پاسپورت این کشور را دارند، میتوانند از طریق ادارات دولتی برای اخذ پاسپورت اقدام نمایند.

اقامت و پاسپورت اسپانیا

کشور اسپانیا در سالهای اخیر و با توجه به رشد اقتصادی موجود در آن به پنجمین قدرت اقتصادی دنیا تبدیل شده است؛ همین موضوع سبب شده تا بسیاری از افراد از سرتاسر دنیا از جمله ایران، برای مهاجرت به این کشور ترغیب شوند.

در همین راستا، حکومت پادشاهی اسپانیا نیز شرایط خوبی را برای مهاجران فراهم نموده است.

دریافت اقامت اسپانیا

مهاجرت به اسپانیا از طریق تحصیل مانند تمام کشورهای دیگری که عضو اتحادیه اروپا هستند، یکی از گزینه های مهم برای اقامت در این کشور است.

با توجه به گستردگی زبان اسپانیایی بسیاری از دانشجویان از سراسر دنیا برای تحصیل به این زبان مشتاق هستند؛ همچنین دانشگاه های این کشور در رشته های مربوط به تجارت بسیار موفق عمل کرده‌اند.

یکی دیگر از راه های مهاجرت به اسپانیا، اخذ اقامت و ویزای کاری است؛ برای این مورد باید یک کارفرما در خاک اسپانیا نسبت به استخدام و تامین مالی شما تعهد داشته باشد.

همچنین، برای کار کردن باید حداقل 16 سال سن و برای خوداشتغالی باید حداقل 18 سال سن داشته باشید.

کارفرما نیز باید 3 ماه متوالی به چاپ آگهی برای نیروی کار اقدام کند و اگر فرد مناسبی برای کار پیدا نشد، میتواند نسبت به ارسال دعوت نامه برای افراد خارجی اقدام نماید.

اقامت از طریق سرمایه گذاری شامل ارائه اقامت در صورت کارآفرینی، خرید ملک، ثبت شرکت و مشارکت در پروژه های مشخص است.

در این نوع از مهاجرت به شخص سرمایه گذار، همسر و فرزندان زیر 18 سال و در صورت اثبات عدم توانایی به پدر و مادر کهنسال سرمایه گذار، اجازه اقامت داده می‌شود.

در صورت وجود یک ایده و نقشه کاری خلاقانه نیز می‌توانید برای اخذ اقامت این کشور اقدام نمایید.

در خصوص اقامت از طریق ازدواج شاید بتوان گفت اسپانیا قوانین سختگیرانه‌ای دارد؛ دولت اسپانیا باید از واقعی بودن ازدواج اطمینان حاصل نماید و همچنین تمکین مالی زوج برای زندگی و مسکن اثبات گردد.

دریافت پاسپورت اسپانیا

در کشور اسپانیا، در صورت کسب اقامت دائم میتوانید برای دریافت پاسپورت نیز اقدام نمایید.

اقامت و پاسپورت قبرس

قبرس جزیره ای در شرق دریای مدیترانه است که به دو بخش شمالی ( ترک نشین) و جنوبی (یونانی نشین) تقسیم میشود؛ اغلب درخواست های اقامت و پاسپورت کشورهای خارجی برای اتباع ایرانی برای مهاجرت به سمت اروپایی قبرس است.

دریافت اقامت قبرس

اقامت قبرس به دو صورت دائم و موقت است؛ در اقامت موقت برای مدت محدود به شما اجازه‌ی زندگی و رفت و آمد در قبرس داده میشود؛ اما به دلیل مشکلات سیاسی، افرادی که اقامت موقت دارند، اجازه‌ی سفر به کشورهایی که نیاز به ویزای شینگن دارند را نخواهند داشت.

پس از پایان دوره‌ی اقامت در صورتی که مجددا شرایط مورد نظر را داشته باشید، اقامت شما تمدید خواهد شد.

همچنین، افرادی که واجد یکی از شرایط زیر باشند، میتوانند برای تبدیل اقامت موقت به دائم اقدام نمایند:

  • ثبت شرکتی که در مدت 3 سال یا بیشتر در مدت اقامت موقت شما فعالیت داشته است.
  • اثبات تمکن مالی به دولت قبرس
  • انجام فعالیت‌هایی که ثابت شود توسط آن از طرف شما به دولت قبرس سود رسیده است.

دریافت پاسپورت قبرس

پس از دریافت اقامت دائم، شما تبعه و شهروند رسمی قبرس محسوب می‌شوید و علاوه بر دریافت پاسپورت این کشور از تمام حقوق شهروندی آن نیز برخوردار خواهید شد.

همچنین با توجه به عضویت این کشور در اتحادیه اروپا امکان سفر به تمامی کشورهای این اتحادیه را بدون ویزا خواهید داشت.

راه های دریافت اقامت قبرس از طریق تحصیل، کار، ازدواج و سرمایه گذاری میباشد. پس از گذشت 5 تا 7 سال از اقامت دائم در قبرس می‌توان برای دریافت پاسپورت اقدام نمود.

اقامت و پاسپورت ارمنستان

ارمنستان را شاید از نظر هزینه زندگی بتوان در دسته‌ی کشورهای ارزان قرار دارد؛ به همین دلیل بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت دارند، به این کشور توجه ویژه ای خواهند داشت.

زبان رایج کشور ارمنستان، ارمنی است؛ اما تعداد قابل توجهی از مردم قادر به صحبت کردن به زبان روسی و انگلیسی نیز هستند.

دریافت اقامت ارمنستان

به طور کلی اخذ اقامت در ارمنستان برخلاف بسیاری کشورهای دیگر، برای هر یک از اعضای خانواده به صورت جداگانه انجام می‌شود.

پذیرش تحصیلی و اقامت از طریق تحصیل، در زمره‌ی راه های آسان برای مهاجرت به این کشور است؛ چرا که دریافت پذیرش از دانشگاه های ارمنستان به راحتی انجام میشود.

اگر ایرانی ارمنی تبار هستید، میتوانید پس از 3 ماه حضور مداوم در خاک این کشور، تقاضای اقامت دائم نمایید؛

این روش نیز برای افرادی که واجد شرایط باشند، معمولا با سهولت بالایی پذیرفته خواهد شد.

ثبت شرکت در ارمنستان نیز یکی دیگر از راه های مهاجرت به این کشور است که در واقع با انجام سرمایه گذاری و مشارکت در پروژه های اقتصادی امکان دریافت اقامت را خواهید داشت.

دریافت پاسپورت ارمنستان

پس از 5 سال اقامت دائم در ارمنستان میتوانید برای دریافت پاسپورت این کشور درخواست دهید.

اقامت و پاسپورت اوکراین

اوکراین یکی از کشورهای اروپای شرقی و در همسایگی کشور روسیه است. اوکراین پس از فروپاشی اتحادیه‌ی جماهیر شوروی ایجاد شد.

اوکراین با توجه به روابط اقتصادی بسیار خوبی که با اروپا دارد، به سرعت در حال رشد و توسعه است؛ همچنین درخواست اوکراین مبنی بر حضور در اتحادیه اروپا و شینگن هر لحظه ممکن است با موافقت مواجه شده و دارندگان پاسپورت این کشور بتوانند بدون نیاز به ویزا به تمام کشورهای اتحادیه اروپا سفر کنند.

دریافت اقامت اوکراین

اوکراین نیز مانند هر کشور دیگری برای ارائه اقامت و پاسپورت کشورهای خارجی برای اتباع ایرانی یا مهاجران و افرادی که قصد دارند تا در خاک این کشور زندگی کنند، قوانین خاص خود را دارد.

بهترین راه های دریافت پاسپورت و اقامت این کشور را می‌توان چنین نام برد: ازدواج، فرزندخواندگی و سرمایه گذاری.

در صورت ازدواج با یک شخص اوکراینی و بعد از گذشت 2 سال از زندگی مشترک در خاک اوکراین، فرد خارجی میتواند برای دریافت اقامت اوکراین درخواست دهد.

برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری طبق قوانین موجود در کشور اوکراین، باید مبلغ حداقل 100 هزار دلار را برای انجام پروژه های اقتصادی در این کشور سرمایه گذاری نمایید.

قانون فرزند خواندگی در اوکراین بیانگر این است که اگر فردی یکی از تابعه‌ی اوکراین، که نیاز ایشان به دریافت کمک برای دولت ثابت شده است، به فرزندی بپذیرد، میتواند برای دریافت اقامت این کشور درخواست دهد.

دریافت پاسپورت اوکراین

پس از دریافت اقامت اوکراین تحت شرایط زیر میتوانید برای دریافت تابعیت و پاسپورت اقدام کنید:

  • گذشتن حداقل 5 سال از اقامت دائم شما در خاک اوکراین (این مورد برای مهاجرانی که از طریق ازدواج اقدام کرده‌اند به 2 سال کاهش میباشد)
  • نداشتن سابقه‌ی کیفری در طول مدت اقامت در اوکراین
  • داشتن حداقل 18 سال سن

اقامت و پاسپورت سوئد

سوئد یکی از کشورهایی است که از سالیان دور برای دریافت اقامت و پاسپورت کشورهای خارجی برای اتباع ایرانی مورد توجه بسیاری از ایرانیان بوده است. شرایط رفاهی و زندگی در این کشور به گونه ای است که برای بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت دارند، بستر مناسبی برای تغییر مسیر زندگی را ایجاد میکند.

دریافت اقامت سوئد

دریافت تابعیت و پاسپورت سوئدی پس از دریافت اقامت انجام شده و قوانین سختگیرانه‌تری نسبت به سایر کشورهای اروپایی برای این کار وجود دارد. راه های مهاجرت به سوئد عبارتند از: تحصیل و کار، ازدواج، تولد و فرزندخواندگی

علت آنکه تحصیل و کار در کنار هم استفاده شده است، قوانین مربوط به زندگی دانشجویی در سوئد است؛

برای دریافت اقامت سوئد پس از آنکه از هر طریقی به این کشور مهاجرت کرده باشید، باید حداقل 3 تا 5 سال در سوئد زندگی کنید و سپس برای اقامت درخواست دهید؛

این مورد در خصوص دانشجویان متفاوت است.

در صورتی که ویزای تحصیلی داشته باشید، مدت زمان اقامت شما، به عنوان دانشجو و برای تحصیل محسوب شده و در صورتی که 5 سال دانشجو باشید، نمیتوانید پس از آن برای اقامت درخواست دهید.

معمولا پس از اتمام تحصیل، دولت به شما فرصتی 6 ماهه برای پیدا کردن کار میدهد؛ در صورت یافتن کار در این مدت ویزای شما از دانشجویی به کاری تغییر پیدا کرده و پس از 5 سال کار و پرداخت مالیات، میتوانید برای دریافت اقامت درخواست دهید.

اقامت از طریق ازدواج را شاید بتوان راحت ترین راه برای مهاجرت به سوئد دانست، در صورت ازدواج با یک فرد سوئدی پس از گذشت 2 سال از زندگی مشترک میتوانید برای دریافت اقامت درخواست دهید؛

لازم به ذکر است دولت سوئد تحقیقات مفصلی در خصوص سوری نبودن ازدواج انجام میدهد!

حتی در صورت اخذ اقامت دائم پس از گذشت چند سال، در صورتی که برای دولت سوئد ثابت شود، ازدواج صورت گرفته سوری بوده است، دولت میتواند اقامت شما را لغو کند.

دریافت اقامت سوئد از طریق تولد تنها از طریق خون انجام میشود؛ این به آن معناست که اقامت سوئد به هر طفلی که در خاک آن متولد شود، اعطا نخواهد شد و حتما یکی از والدین فرزند باید در هنگام تولد آن دارای تابعیت سوئدی باشند.

فرزند خواندگی نیز برای افراد زیر 12 سالی است که توسط یکی از اتباع سوئد به فرزندی پذیرفته شوند.

شرایط کودک پذیرفته‌شده و شخصی که برای فرزندخواندگی اقدام نموده است، نیز باید برای دولت سوئد قابل قبول و اثبات شده باشد.

لازم به ذکر است در حال حاضر کشور سوئد دو تابعیتی بودن افراد را میپذیرد، لذا افرادی که قصد دریافت تابعیت سوئدی را دارند، ملزم به ترک تابعیت قبلی خود نیستند.

دریافت پاسپورت سوئد

در برخی شرایط، افرادی که بین 18 تا 23 سال سن دارند، در صورتی که حداقل از سن 13 سالگی وارد سوئد شده باشند و در خاک این کشور به مدت 5 سال اقامت دائم داشته‌اند، میتوانند برای دریافت تابعیت و پاسپورت سوئدی درخواست دهند.

برای سایر افراد شرایط دریافت تابعیت به شرح زیر می‌باشد:

  • داشتن حداقل 18 سال سن
  • گذراندن حداقل 5 سال مستمر در خاک سوئد
  • مدارک کامل و معتبر احراز هویت
  • حسن رفتار و عملکرد و نداشتن سابقه‌ی کیفری در مدت اقامت در سوئد

اقامت و پاسپورت آلمان

کشور آلمان به عنوان یکی از قطب های مهم اقتصادی اروپا شرایط رفاهی مناسبی را برای زندگی تبعه‌ی خود فراهم نموده است.

از طرف دیگر دولت این کشور نیز در راستای تمایل به جوان گرایی و تزریق نیروی کار جوان، برای افرادی که طی دهه‌ی گذشته قصد مهاجرت به آلمان را داشتند، شرایط مطلوبی را فراهم کرده است.

دریافت اقامت آلمان

بهترین راه های مهاجرت به آلمان را میتوان چنین برشمرد: تحصیل، کار، کار آفرینی یا سرمایه گذاری و ازدواج.

تحصیل در آلمان به دلیل هزینه‌ی پایین دانشگاه ها طرفداران زیادی پیدا کرده است؛ حتی در بعضی مواقع میتوانید تحصیل رایگان در آلمان را نیز تجربه کنید.

برای تحصیل در این کشور باید ابتدا نسبت به پیدا کردن یک دانشگاه مناسب با رشته‌ی دلخواه و شرایط خود اقدام کنید و پس از دریافت پذیرش آن برای دریافت ویزای تحصیلی درخواست میدهید.

در دوران دانشجویی در صورتی که به زبان آلمانی مسلط باشید، اجازه‌ی 90 روز کار تمام وقت و یا 180 روز کار نیمه وقت در طول یک سال را خواهید داشت.

پس از پایان تحصیل، برای ادامه‌ی زندگی در آلمان، باید حداکثر تا 18 ماه کار مناسبی که مرتبط با رشته‌ی تحصیلی شماست، پیدا کنید.

مهاجرت از طریق کار در آلمان زمانی اتفاق می‌افتد که یک کارفرما در آلمان برای استخدام شما درخواست دهد؛ در این صورت تحت شرایط زیر برای شما اجازه‌ی کار در آلمان صادر میشود:

  • هیچ فرد آلمانی مناسبی برای انجام آن کار پیدا نشده باشد
  • توانایی شما به اندازه‌ی توانایی یک آلمانی در پست مشابه باشد
  • مدرک تحصیلی معتبر و مرتبط داشته باشید

آمارها نشان میدهد که کشور آلمان پس از چین و آمریکا کشور محبوب سرمایه گذاران است؛

قوانین سرمایه گذاری در آلمان :

  • حداقل سرمایه شما باید 250 هزار یورو باشد؛
  • کسب و کار شما باید تاثیر مثبت بر اقتصاد کشور بگذارد؛
  • تقاضا برای خدمات یا محصولاتی که قصد ارائه کردن آنها را دارید، وجود داشته باشد.

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج نیز امکان پذیر است؛ برای این کار باید با یکی از اتباع آلمان ازدواج رسمی انجام دهید و سپس برای صدور ویزای ازدواج درخواست دهید.

پس از گذشت یک سال باید ویزای خود را تمدید کنید تا حداقل 3 سال از ازدواج و زندگی شما در خاک آلمان بگذرد؛

پس از گذشت این زمان میتوانید برای دریافت اقامت درخواست دهید.

برای مهاجرت از این طریق، همسر شما باید به دولت ثابت کند که توانایی تامین زندگی دو نفر را دارد و شما نیز باید دارای مدرک A1 یا بالاتر در زبان آلمانی باشید.

دریافت پاسپورت آلمان

پس از آنکه اقامت آلمان را دریافت کردید، برای داشتن تابعیت و پاسپورت باید شرایط زیر را داشته باشید :

  • حداقل 5 الی 8 سال در خاک آلمان زندگی کرده باشید؛
  • مدرک زبان B1 آلمانی را داشته باشید،
  • قوانین اساسی کشور آلمان را بپذیرید و هیچ فعالیتی که بر ضد منافع کشور باشد انجام ندهید؛
  • آلمان را به عنوان یک کشور دموکرات قبول داشته باشید؛
  • توانایی تامین مخارج زندگی خود را داشته باشید؛
  • در طول مدت اقامت در آلمان هیچ سابقه کیفری نداشته باشید.

اقامت و پاسپورت کانادا

کانادا یک کشور بزرگ با حدود 40 میلیون نفر جمعیت است که تعداد کم اتباع آن سبب شده تا فاصله‌ی شهرهای آن از یکدیگر زیاد و تعداد ساکنین هر شهر کم باشد.

قطعا این موضوع در خدمت رسانی دولت به شهروندان و فراهم نمودن شرایط رفاهی-اقتصادی مناسب برای زندگی نیز بی تاثیر نبوده است.

دریافت اقامت کانادا

اقامت و پاسپورت کشورهای خارجی برای اتباع ایرانی برای مهاجرت به کانادا میتوانید از طریق یکی از این روش ها اقدام نمایید: کار و تخصص، سرمایه گذاری، خود اشتغالی، خویشاوندی.

برای دریافت اقامت از طریق کار و تخصص باید یک کارفرمای کانادایی به شما پیشنهاد کاری را بدهد که توسط اداره‌ی مهاجرت استانی تائید شده باشد.

این پیشنهادات برای افرادی که مدرک IELTS با نمره‌ی 5.5 به بالا را دارند و در یکی از رشته های مهندسی عمران، معماری، مکانیک، برق و کامپیوتر، آرایشگری، حسابداری و آشپزی تحصیل کرده باشند با سهولت بیشتری تائید و پذیرفته میشود.

برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری میتوایند برای ایالت کبک اقدام نمایید.

حداقل میزان سرمایه گذاری در این استان نیز 800 هزار دلار کانادا است.

این برنامه که توسط دولت کبک برای ایجاد اشتغال و جذب سرمایه انجام شده است، به شما تضمین میدهد که پس از 5 سال پول شما را به شما بازگرداند.

متقاضیان مهاجرت از طریق خوداشتغالی باید مهارت و توانایی راه اندازی یک شغل برای خودشان را در خاک کانادا داشته باشند و شغل مذکور نیز باید درآمد کافی برای اداره‌ی زندگی ایشان و خانواده شان را داشته باشد.

ورزشکاران، طراحان گرافیک، هنرمندان، کشاورزان، مترجمان، روزنامه نگاران و مشاغل این چنینی در این دسته قرار می‌گیرند.

روش خویشاوندی مهاجرت نیز برای افرادی است که یک خویشاوند نزدیک در کانادا دارند که آن فرد میتواند ایشان را از نظر مالی تامین و حمایت نماید.

متقاضیان مهاجرت از طریق ازدواج نیز در همین دسته قرار میگیرند؛

از سال 2015 طبق قوانین تصویب شده، همسری که از این طریق ویزای کانادا را دریافت کند، برای دریافت اقامت باید حداقل دو سال زندگی مشترک را در خاک کانادا داشته باشد و یا با همسر کانادایی خود صاحب فرزند مشترک باشند.

دریافت پاسپورت کانادا

در نهایت، در ادامه‌ی موضوع اقامت و پاسپورت کشورهای خارجی برای اتباع ایرانی، برای دریافت تابعیت و پاسپورت کانادایی باید دارای شرایط زیر باشید:

  • حداقل 18 سال سن داشته باشید؛
  • دارای اقامت دائم باشید؛
  • باید حداقل 3 سال از چهار سال گذشته را در خاک کانادا زندگی کرده باشید (این مورد برای افراد زیر 18 سال الزامی نیست)
  • به یکی از زبان های انگلیسی یا فرانسوی (زبان های رسمی کانادا) مسلط باشید؛
  • در مدت زمان اقامت در کانادا سابقه کیفری نداشته باشید؛
  • در مورد قوانین شهروندی، قانون اساسی و شرایط زندگی در کانادا اطلاعات کافی داشته باشید؛
  • در آزمون شهروندی شرکت کنید و قبول شوید؛
  • سوگند شهروندی یاد کنید.

 



این صفحه را منتشر کنید

1234567...57>




© 2010-2018 Antalya Estate - All rights reserved.
Web Tasarım Medyalab